Редактор: e-mail: Кадър бТВНе сме разгневени на Слави Трифонов, че ще върне

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВНе сме разгневени на Слави Трифонов, че ще върне
Коментари Харесай

Мирчев, БСП: Слави няма желание да сменя сегашният модел, срещу който се борихме всички

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Не сме ядосани на Слави Трифонов, че ще върне мандата, по-скоро сме разочаровани. Защото от дейностите на господин Трифонов се разбра едно - той няма предпочитание да сменя сегашният модел, против който се борихме всичките, в това число систематична партия като Българска социалистическа партия, която беше и на митинги, и в Народното събрание, и по този начин наречените несистемни партии от жълтите павета. Аз господин Трифонов не знам тъкмо къде попада, тъй като той самият и неговите хора не бяха на жълтите павета, само че дейностите им са разочароващи.

Това сподели Стоян Мирчев от „ Българска социалистическа партия за България “ в „ Лице в лице “ по БТВ.

Едно е, когато Слави Трифонов приказва от дивана в тях, което по този начин да създадем прилика, доста припомня за премиера Борисов, който приказва или от джипката или през Facebook. При господин Трифонов е същото и това, което вършат неговите народни представители, в Народното събрание. Ще ви дам образец. Първата спирачка, която трябваше да наложим на държавното управление на Борисов, беше мораториумът, който се одобри предходната седмица. За страдание той се забави с една седмица поради Слави Трифонов и другите нови партии в Народното събрание. За тази една седмица имаше редица назначения. В момента тече съвещание на правната комисия в Народното събрание, едно от най-важните неща, с цел да създадем изборите по-честни, е дейната регистрация да се изчистят описите от по този начин наречените мъртви души. Нещо, което предложиха нашите сътрудници от Българска социалистическа партия. За страдание това беше отхвърлено. Единственото, което ги интересува в „ ИТН “ е по какъв начин за следващ път да създадат съответните стъпки, с цел да вземат преимущество пред останалите на изборите в България, само че сега има доста по-големи проблеми, за които би трябвало да се борим. Това, за което „ ИТН “ влезе в Народното събрание, не е това, което обещваха преди изборите. Партията на Слави не е влезнала в Народното събрание да демонтира какъвто и да е бил модел, сподели още Стоян Мирчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР